Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bekräftat: Fredric Weigel lämnar SSK

Ryktena om Fredric Weigel har florerat en tid.
Nu är de bekräftade: SSK-profilen lämnar klubben.
– Har fantastisk många goda minnen härifrån, där avancemanget till hockeyallsvenskan är höjdpunkten, skriver Weigel på sin twitter.

Efter tre säsonger är Fredric Weigels tid i Södertälje SK slut för den här gången.

25-åringen anslöt till laget när de degraderats ner till division 1. I det lägre seriesystemet kom centern att bli en mycket viktig spelare och kunde hjälpa klubben tillbaka till Hockeyallsvenskan.

– Har fantastisk många minnen härifrån där avancemanget till hockeyallsvenskan är höjdpunkten. 6-1 matchen hemma i Scaniarinken, mot Borlänge, när vi gick upp är det bästa jag har upplevt som hockeyspelare. Stämningen det var i hallen var fantastisk, skriver Fredric Weigel på sin twitter när han meddelar att han lämnar klubben.

Rykten har placerat SSK-centern i AIK, men det är ingenting som "Gnaget" har bekräftat och någon ny klubbadress är i dagsläget inte känt.

Läs mer som Plus-kund: Nyheter på gång i SSK – vill räta ut frågetecken: "Arbetar dygnet runt"