Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avstå grillningen utomhus

Annons

Oron ökar med tv-sändningarna från skogsbränderna.

Jag tycker inte vi skall acceptera någon typ av grillning utomhus. Jag vet att många villaägare spolar vatten runt grillen och har vattenslangen i beredskap. Men vill vi verkligen engagera oss så, skall vi avstå från all typ av grillning. Även om det är nära grannar så måste vi påpeka olämpligheten att grilla.

Jag hoppas att vi alla i Mölnbo-Vårdinge avstår från grillning utomhus.

Även mycket ansvarskännande och väl försedda med skydd vid grillningen, så kan lukten av god grillning locka andra. "Kan de grilla, så kan vi."

Jag hoppas att vi alla i Mölnbo-Vårdinge avstår från grillning utomhus. Det skulle innebära att våra luktsinnen skulle kunna lokalisera och anmäla observationer till brandkåren i Södertälje kommun: Om det är akut och du är säker på att det brinner så ring 112. Är det lite tveksamt, men ändå oroväckande ringer du 08-721 22 00. Där beskriver du oron/problemet som gäller och blir kopplad till rätt enhet inom brandförsvaret.

Missbruka inte att ringa av nyfikenhet. Nu är det på riktigt!

Bosse Fiolcker

Tf huvudansvarig Grannsamverkan i Mölnbo/Vårdinge

Anmäl text- och faktafel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare