Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Avspärrningarna borta på Klotvägen

Avspärrningen kring den plats där en 18-åring hittades skjuten i Geneta släpptes på söndagen. Polisen är förtegen kring eventuella fynd på platsen.

På måndagen fortsätter polisens arbete med att utreda mordet på den 18-åring som hittades skjuten i en bil på Klotvägen i Geneta natten mot söndag.

Har mannen blivit skjuten på samma plats som han hittades?

– Där väljer vi att berätta att vi kom i kontakt med den skjutna på Klotvägen. Mer än det vill vi inte säga så länge vi utreder det här, säger Kjell Lindgren på polisens mediecenter i Stockholm.

Han vill inte säga något om detaljer kring händelsen, om mannen bodde på den adress utanför vilken han hittades eller vart han var på väg någonstans.

Vad gör ni i dag i utredningen?

– Vi fortsätter utredningen. Det finns en hel del förhör att göra, en massa inre spaning att genomföra och vi ska ta fram analyser av den tekniska undersökning.

På söndagseftermiddagen släpptes avspärrningarna på platsen där 18-åringen hittades.

– Vi tyckte att vi var klara för tillfället, men det är möjligt att vi kommer tillbaka. Om och vad vi hittat vill vi inte berätta i nuläget, säger Kjell Lindgren.

Än så länge har polisen inte ringat in någon misstänkt gärningsman.

Hur hoppfulla är ni att hitta gärningsmannen?

– Så länge vi inte stänger fallet har vi ambitionen att det ska lösas.