Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriskajuniorer får A-lagskontrakt

Klockan tickar och Assyriska har ännu inte presenterat något nyförvärv på den sista dagen för transfers inför superettan. Däremot har klubben låtit två juniorer skriva kontrakt med A-laget.

Assyriska flyttar upp två juniorer i A-laget. Det är mittfältaren Gino Berg och anfallaren Jerome "CJ" Tibbling-Ugwo, båda 17 år, som nu får chansen att träna - och kanske spela - med de stora grabbarna.

Landslagsmeriterade Jerome Tibbling Ugwo debuterade i Superettan redan i fjol med tre inhopp, medan Gino Berg gjorde sin första tävlingsmatch för Assyriskas A-lag när han hoppade in i svenska cupen tidigare i år.

Så här kommenterar de båda nykomlingarna varandra i en intervju på Assyriskas hemsida:

Gino om CJ: "Det finns inte många som honom med den styrkan och tekniken samtidigt. Sjukt att han är så bra i den åldern".

CJ om Gino: "Han är en riktig lagspelare. Han springer nog mest av alla på planen, både upp och ner. Samtidigt har han bra teknik och lägger bra bollar. Fin touch. Glidtacklingarna är som Gerrards."