Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska värvar och förlänger

En ny mittfältare - och en som fortsätter i klubben. Det presenterade Assyriska på onsdagen.

Nyförvärvet är innermittfältaren Soon Yong Yoon, 20, som Assyriska lånar från Djurgården säsongen ut.

Dessutom är det klart att George Makdessi, 24, spelar i Assyriska även kommande säsong.

Soon Yong Yoon beskrivs av Assyriskas vice ordförande Gabriel Isskander som en hårt arbetande innermittfältare som har imponerat på Djurgårdens ledning.

- Yoon lånas in från Djurgården och har anpassat sig i Sverige under ett års tid. En ung, utvecklingsbar mittfältare, säger AFF-tränaren Tor-Arne Fredheim till Assyriskas hemsida.

George Makdessi fick kliva av Assyriskas senaste träningsmatch efter en ful tackling, men skadan var inte värre än att klubben bara dagar senare valde att skriva ett nytt kontrakt med 24-åringen.

- Jag blev kapad av en back och fick en stämpling på hela smalbenet. Det är svullet, men svullnaden har gått ner. Jag tränade i dag lite lätt, och ska kanske träna på fredag, kanske spela på lördag, säger Makdessi till klubbens hemsida.

Han är nöjd med att det blir en fortsättning i Assyriska.

- Det känns jättebra. Det har inte varit helt klart vad jag ska göra och det fanns lite intresserade klubbar, men jag ville stanna. Så nu känns det riktigt bra. Det här är min familj, förklarar han.

Så här säger Tor-Arne Fredheim till assyriska.se om George Makdessi.

- Han är en irrationell och teknisk mittfältare med lång rutin i Superettan. Han ger alltid 100 procent i alla lägen.