Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska värvar från allsvenskan – igen

Alex Pereira på lördagen. Och en ny värvning från allsvenskan på söndagen. Assyriska har haft en hektisk helg.

Med Tor-Arne Fredheim som tränare verkar Assyriska kunna locka spelare även från allsvenskan. På söndagen blev nämligen klubbens sjätte värvning för säsongen, och helgens andra från allsvenskan, klar.

Från GIF Sundsvall ansluter nu yttermittfältaren Daniel Sliper, 28.

– Det fanns några klubbar som var intresserade, men efter att ha suttit med Tor-Arne så blev jag mer och mer övertygad om att det är här jag vill vara. Jag gillar blandningen av Tor-Arnes tankar och truppen, säger Sliper till Assyriskas hemsida.

Assyriska snappar upp Sliper som Bosman, sedan mittfältarens kontrakt med GIF Sundsvall löpt ut. Redan i november stod det klart att Sliper, som kom till Sundsvall 2009, var på väg bort. Och nu har han kritat på för två år i Assyriska, där Sliper återförenas med en gammal lagkamrat i Fredrik Holster.

– Daniel har vi länge haft ögonen på och nu fick vi chansen att slå till. Då tvekade vi inte en sekund Det är en snabb ytter som är farlig utanför straffområdet. Han passar väl in i Tor-Arnes fotbollsfilosofi med bland annat mycket fart i anfallsspelet, säger Södertäljeklubbens vice ordförande Gabriel Isskander.

Den gångna säsongen hade dock Daniel Sliper stora skadeproblem. Eller vad sägs om skador i ljumske, vad, höftböjare och bäckenbenet? Fram till början av augusti kunde 28-åringen göra elva inhopp, men sedan missade han resten av höstsäsongen.