Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska värvar från AIK

Kevin Walker, AIK, förstärker Assyriskas mittfält efter att klubbarna enats om att samarbeta om utbyte av spelare.

– Kevin är en duktig mittfältare som säkert kan göra nytta för oss. Vi har lånat ut, eller blivit av med flera spelare och har några långtidsskadade. Vi behövde förstärka för att få större konkurrens, säger Assyriskas sportchef Aydin Aho.

Kevin Walker tillhör AIK, där han spelat två och en halv säsong, men sedan i somras har han varit utlånad till samarbetsklubben Väsby United. Nu när AIK tecknat ett utlåningsavtal (som endast gäller för 22-åriga spelare och yngre) med Assyriska får han byta botten i superettan mot ett lag som satsar mot toppen.

Kevin Walker kom fram som ett ungt stjärnskott i Örebro SK. Han fanns med i den allsvenska truppen och gjorde några inhopp för ÖSK innan han köptes av AIK 2008. I AIK blev det 14 matcher från start, varav fyra den här säsongen, innan han flyttades till Väsby.

Läs mer i torsdagens LT