Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska skrev kontrakt med Anyora inför genrepet

På måndagen spelar både Assyriska och Syrianska genrep inför premiären i superettan. Och i Assyriska kliver mittfältaren Ugonna Anyora in på planen med ett nyskrivet kontrakt med klubben.

Annons

24-årige provspelaren Ugonna Anyora imponerade i Assyriskas träningsmatch mot Sleipner i torsdags. Då flaggade Assyriskaledningen för att den nigerianske mittfältaren nog skulle finnas med igen i måndagens träningsmatch mot Nyköping.

Men redan under påskhelgen valde Assyriska att skriva kontrakt med 24-åringen, som de senaste säsongerna har spelat i Norge.

"En defensiv innermittfältare som är stark i duellspelet. Han är van med nordisk fotboll efter många år i Norge", säger Assyriskas tränare Tor-Arne Fredheim till klubbens hemsida.

"Jag är en defensiv mittfältare som försöker hålla boll, läsa spelet och bryta motståndarnas anfall. Jag kan se och känna att något bra är på gång. Vi ska leva i nuet och välkomna säsongen", säger Anyora själv till assyriska.se.

Assyriska letar fortfarande efter ytterligare något nyförvärv inför säsongen.

Detsamma gäller Syrianska, som också genrepar på måndagen. Syrianska kom på söndagen hem från Montenegro efter en veckas träningsläger och spelar klockan 13 mot Sleipner på fotbollsarenan.

Assyriska tar emot Nyköping klockan 16.