Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska riksförbundet sviker oss Seyfoättlingar

Annons

Till Assyriskas riksförbundet, ni har nu inget att säga till om och klaga över genom det onödigt dåliga beslutet att bojkotta mötet angående folkmordet Seyfo som kommunen kallade till.

Anmäl text- och faktafel

Det är inte Socialdemokraternas i Södertäljes fel, som ändå försöker. Med Boel Godner i spetsen har S trots allt varken hållit med regeringen eller statsministern som är socialdemokratisk. Medan övriga kyrkor, riksförbund och berörda grupper skickade representanter till mötet valde Assyriska att gå emot de flesta assyriers sak, trots vädjan att inte göra det.

Enligt mig var det så dumt. Därför har ni, Assyriskas riksförbundet med ordförande Kara Hermez, inget mer och säga i denna fråga. Nu får övriga kyrkor och representanter sköta detta framöver. Många är besvikna på er genom denna så onödiga bojkott och det vet ni om.

Till vilken nytta var det.

Jag och mina föräldrar som är ättlingar åt Seyfo är djupt besvikna på er med så många andra. Vad vann ni på detta? Denna otroligt känsliga och viktiga fråga finns helt i allas våra ådror och ständiga tankar. Dåligt gjort.

Besviken

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare