Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska plockar hem supertalang: "Tar nästa kliv i sin karriär hos oss"

Assyriska breddar truppen rejält.
I dagarna blev det officiellt att Trelleborgs Robin Jacobsson var klar för klubben.
Nu presenterar AFF nästa nyförvärv.

Det senaste tillskottet i Assyriskas trupp är ett välbekant ansikte. Det är nämligen den lovande mittfältaren, Gabriel Aphrem, som lämnar AIK och återvänder till Södertälje-klubben i Norrettan.

– Det känns riktigt bra. Det känns som att komma hem och att få vara med på en ny resa med Assyriska känns fantastiskt, säger han till Assyriskas hemsida.

Aphrem har tillhört AIK:s U19-lag och gjort fyra landskamper med U17-landslaget, men nu är ett treårskontrakt med Assyriska undertecknat.

– Gabriel är en supertalang som vi har lykats knyta till oss. Han är en centralfältare som har ett stort register. Gabriel är bra i både det långa och korta spelet. Han går in och konkurrerar om en plats i startelvan. Detta är en spelare vi hoppas och tror tar nästa kliv i sin karriär hos oss, säger sportchefen Bobil Minasson.

Missa inte LT-sportens nya satsning på lokalfotboll – uppesittarkväll inför säsongen: "Viktigt avstamp"

► (+) Lokalfotbollen i Södertälje och Nykvarn sparkar igång – se uppsnacket inför säsongen här

Assyriskas värvningsdrag – hämtar allsvensk mittback: "En riktig vinnarskalle"