Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Assyriska i ekonomisk kris – spelarna har inte fått lön

Assyriska är i ekonomiska bekymmer - igen. Senaste nytt är att lagets spelare och ledare inte fått sin senaste lön och att klubben just nu har en skuld hos kronofogden på över 1,5 miljoner. 

För LT-sporten bekräftar Assyriskas sportchef, Joel Riddez, den rådande situationen kring att spelarna och ledarna i laget inte fått den senaste lönen utbetald. 

- Nej, spelarna har inte fått det, och inte vi ledare heller. Det är en jävligt jobbig situation för alla, säger Riddez och fortsätter:

- Vi kommer snart att gå ut med mer information på hemsidan. Då kommer uttalande från spelare och ledare. Sen kommer styrelsen med sitt uttalande på hemsidan också. Innan det vill jag inte kommentera mer. 

Klubbens ekonomiska bekymmer är stora. Hos kronofogden är Assyriskas skuld just nu över 1,5 miljoner kronor. Huruvida elitlicensen är hotad är ännu oklart.

LT-sporten har under morgonen även pratat med spelaren Alex Pereira som svarar så här på frågan om han inte fått sin lön utbetalad:

- Med all respekt. Just nu vill jag inte lämna någon kommentar.

När kan du svara på mina frågor?

- I eftermiddag hoppas jag, säger Alex Pereira.