Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Årets Pridelåt till Kringelfestivalen

Tillsammans med fyra dansare framför artisten Evelina Olsén årets officiella Pridelåt, Kärleken är vi, på Kringelfestivalen.

Fredagen den 26 augusti startar årets upplaga av Kringelfestivalen i Södertälje. Tillsammans med fyra dansare kommer artisten Evelina Olsén att framföra årets officiella Pridelåt, Kärleken är vi, på Kringelfestivalen.

– ”Kärleken är vi” är en låt tillägnad min fru Sofie, men också en hyllning till kärleken i stort. En uppmaning att våga kasta sig ut, våga gå utanför sina egna ramar och gränser. För mig var det just så, jag hade bara levt med män när den stora kärleken plötsligt slog ned från ett oväntat håll, säger Evelina Olsén.

Evelina Olsén har en lång musikkarriär bakom sig, både som körsångerska för stora svenska artister och som soloartist. Hon har bland annat turnerat i Sverige som sångerska i föreställningen ”En dans på rosor”.

– Jag är otroligt tacksam och stolt över att få vara årets Prideartist, det är verkligen en ära. Pridefestivalen står för allt som är vackert och behövs i världen vi lever i. Alla ska ha rätten att få älska den an vill. Att få vara personen man vill vara, säger Evelina Olsén.