Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Är det roligt med cirkus – eller bara djurmisshandel?

Alla vet vad cirkus är och har antagligen varit på någon, någon gång i livet. Det är jätteroligt för oss, men hur roligt är det egentligen för djuren?

Anmäl text- och faktafel

Djuren som till exempel kan vara hästar, elefanter (i vissa länder), sälar (har jag också hört om= och många fler djur. De tvingas göra onaturliga konster som inte är normala för dom. Turnerandet och transporterna som djuren måste vara med om kan bli stressande för djuren och de kan få leva i några begränsande inhägnader. Det är inte direkt så att vi sätter människor i en sådan situation.

Jag säger inte att alla cirkusar har djur eller behandlar dem dåligt.

Vissa länder har skapat förbud som Grekland, Cypern och Italien och några mer för att ha djur med i cirkus och det tycker jag alla länder ska införa med en gång!

Dessa problem kan ha skapats för att cirkusen ska bli roligare och den ska tjäna mer pengar så behöver de ha med djur – men djuren ska inte behöva genomlida allt det bara för att vi ska tjäna pengar.

Rania

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare