Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Äntligen kommer missförhållandena på Stadsbiblioteket upp i ljuset

Har en längre tid uppmärksammat och med förundran betraktat det som nu sker på Stadsbiblioteket. Personalen vantrivs och slutar, medan ledningen slår sig för bröstet och nonchalerar det som sker – och skyller på att de anställda är förändringsovilliga.

Anmäl text- och faktafel

Finns det någon mer tålmodig och solidarisk grupp än bibliotekarier? Alla är välkomna till vårt gemensamma vardagsrum, med betoning på alla där kärnverksamheten fortfarande ska vara biblioteksverksamhet – och inte fritidsgård med lägre tröskel än de befintliga fritidsgårdarna.

Har också med stor oro betraktat de välfyllda containrarna med väl fungerande inredning inklusive bokvagnar och montrar. Många skolbibliotek är undermåliga, med föråldrad och nött inredning. Återbruk bör ske, finns inget miljötänk inom verksamheten?

Det är våra skattepengar som ligger där.

Vakna politiker och styrande inom kultur och fritid. Tillsätt en klassiskt utbildad bibliotekschef, med känsla för bibliotek.

Missnöjd biblioteksbesökare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare