Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anna Bohman Enmalm slutar som nämndordförande – "Går inte att kombinera"

Anna Bohman Enmalm har rekryterats av landstinget och slutar nu som ordförande för kultur- och fritidsnämnden i Södertälje.

Anmäl text- och faktafel

Det berättar hon i ett meddelande på socialdemokraternas facebooksida.

Hon har varit ordförande för nämnden under de senaste åtta åren.

Nu har hon fått en tjänst på Stockholms läns landstings kulturförvaltning, som strateg med uppdraget att utveckla kulturfrågorna i länet.

- Det går inte att kombinera med halvtidsuppdraget som ordförande i kultur- och fritidsnämnden i Södertälje som jag därför avsagt mig, säger Anna Bohman Enmalm (S), i meddelandet.

– Jag har haft en toppenfin tid i Södertälje och känner stor stolthet över all den utveckling som vi som nämnd och förvaltning har åstadkommit under dessa år. Södertäljes kultur- och fritidsliv behöver fortsätta utvecklas och står inför en spännande framtid, jag vill önska kommande nämnd och ordförande ett stort lycka till. Jag vill också passa på att tacka alla fantastiska föreningar och eldsjälar som gör ovärderliga insatser för allt fint samarbete under denna tid, fortsätter hon.

LT söker Anna Bohman Enmalm.