Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Anfallaren lämnar Syrianska

Richard Yarsuvat bryter kontraktet med Syrianska.– Det är personliga skäl som ligger bakom. Jag vill inte berätta mer än så, säger anfallaren.

I februari skrev Richard Yarsuvat på ett treårskontrakt med Syrianska. Sedan dess har anfallaren bland annat varit startspelare i samtliga av Syrianskas Svenska cupen-matcher.

Men nu väljer alltså 23-åringen att självmant bryta kontraktet.

– Det har växt fram under de senaste veckorna. Klart att det är ett tufft beslut, jag har haft svårt att sova på nätterna, men jag tror att det här blir bäst både för mig och Syrianska.

Hur ser du på din tid i klubben?

– Fantastiskt bra faktiskt. Jag har kommit in i jättebra i laget, så verkligen inget ont mot Syrianska. De har skött det jättebra.

Yarsuvat har nu flyttat hem till Borås – och på fredagen skrev anfallaren på ett kontrakt som sträcker sig över säsongen med Norrby IF.

– Jag får ta det som det kommer. Jag kommer förmodligen börja med samma jobb som tidigare, så jag får ta det steg för steg, säger Richard Yarsuvat.