Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allt inför SSK:s hockeymanifestation

Efter den snöpliga förlusten i Västervik i lördags vill SSK nu studsa tillbaka till vinnarspåret. I kväll väntar hockeymanifestation och storpublik i Scaniarinken när Huddinge kommer på besök.

Förutom långtidsskadade Christofer Blid saknar SSK även två målvakter. Alexander Sahlin är på väg tillbaka och gjorde i går kväll sin första isträning efter en längre tids vila. Han är dock inte aktuell för spel mot Huddinge.

– Jag räknar inte med honom ens tills på lördag, säger SSK-tränaren Mats Waltin.

Saknas gör även målvakten Jonathan Iilahti, som konstaterades ha fått en hjärnskakning i lördags mot Västervik, då han fick ett hårt skott i halstrakten och kort efteråt tvingades kliva av. I stället har Waltin lyft upp en målvakt från J20.

– Ja. Lukas Klarström har tränat med laget igår och ska göra det även i dag. Som det ser ut nu, så är det Bratten som står i mål, säger Mats Waltin till SSK:s hemsida.

Dessutom väntas storpublik till Scaniarinken. 4 000 gratisbiljetter har redan gått åt till Hockeymanifestation, innan de ens släppts officiellt.

– Det kommer absolut bli över 5000, hur mycket vågar jag inte säga. Jag pratade nyss med Mats Waltin och han krävde mig på en siffra så jag sa 5571, säger Christer Kronblad på SSK:s marknadsavdelning.

Det går att jämföra med SSK:s senaste hemmamatch där publiksiffran sträckte sig strax över 2 500 personer.

Läs även: Publikrekord redan slaget inför SSK:s manifestation

Läs även: Enda valet i SSK-målet veckan ut

Läs även: Mardrömsbesked för SSK-forwarden