Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Allsvensk klubb jagar Syrianskas succéback

Han är ett av Syrianskas mest offensiva hot. Nu kan vänsterbacken Victor Wernersson vara på väg bort från klubben.– Jag vet att det finns ett intresse, säger den ryktesomgärdade 21-åringen.

Syrianska har gjort tolv mål i årets superetta. Victor Wernersson har – som vänsterback – spelat fram till fyra av dem.

21–åringens starka inledning på säsongen har väckt intresse, bland annat från allsvenska Jönköpings Södra som enligt Sportexpressen ska ha lagt ett bud på den vindsnabbe ytterbacken.

– Nej, det vet jag inte. Intresset finns där, men skulle det komma ett bud så hade Syrianska kommit till mig. Det har de inte gjort, säger Victor Wernersson.

Hade Jönköping varit ett bra steg?

– Ja, jag vill ju till allsvenskan så klart. Sen när det händer får vi se. Men det steget till allsvenskan tror jag skulle vara bra för min utveckling. Men jag får spela här och utvecklas också, så det ser jag positivt på.

Wernerssons kontrakt med Syrianska sträcker sig över säsongen 2017. Simon Latte, Syrianskas nya sportchef, har till LT-sporten tidigare betonat vikten av att få behålla ytterbacken. Det är också här Wernerssons fokus ligger för tillfället.

– Jag stannar kvar och kör på så länge jag är Syrianskaspelare. Jag kommer köra på här och försöka hjälpa oss över strecket. Hoppas att det blir en rolig höst, säger Wernersson.