Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Akut behov av städpatrull

Jag vet inte vad som händer, men det går fort. Det blir skräpigare och skitigare varje dag som går. Snart bryter någon epidemi ut när allt ruttnar i naturen. Alla skiter totalt i hur det ser ut. Tydligen trivs de, kanske hemtrevligt.

Jag vill se en städpatrull från Gästhamnen och hela nedre kanalvägen mot Södra. Det är akut, det ser ut som aldrig förr.

Värst är sträckan från Värdsholmen och söderut. Kartonger i massor, stor säck med vad som ser ut som byggavfall och annan skit.

Är det ingen som är ansvarig för detta? Var är alla som plockar skräp i centrum? Det behövs fler skräpplockare som är effektiva.

Värdsholmen har gått från ett av de sista fina ställena i Södertälje till ett ghetto som alla andra områden. Sopor, skitiga blöjor med mera slängs ut från fönster. Och Telge bostäder gör ingenting åt det.

En så kallad park , nära rastgården, är ett fyllehål. Där sitter alkisar och skitar ner allt.

Vad är detta?

Bygg någonting i hålet och det fort. Och sänk hyran så länge detta pågår. Usch.

Krafttag – och det fort

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare