Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

AIK-ikonen klar för Assyriska

Assyriska presenterade ett nyförvärv på fredagskvällen. Det är förre AIK:aren Kenny Pavey som skrivit på ett ettårskontrakt.

Annons

36-årige Kenny Pavey har gjort 161 allsvenska matcher på åtta säsonger för AIK och var med och vann SM-guld 2009. Den tufft spelande engelsmannen, som främst varit högermittfältare men även ytterback i AIK, blev snabbt en publikfavorit i Solna.

Han kom till AIK från Ljungskile 2006 och var borts från klubben i två säsonger 2012-2013 då han först spelade för nye Assyriskatränaren Tor-Arne Fredheim i Ljungskile och sedan i allsvenskan med Öster.

"Med Kenny får vi en rutinerad fighter som kan användas på olika positioner. Kenny är motiverad och hungrig och en spelare som Tor-Arne känner till mycket väl. Han kommer hjälpa våra yngre spelare och bidra med sin fina inställning", säger Assyriskas vice ordförande Gabriel Isskander till klubbens hemsida.

"Det känns riktigt bra. Nu kan man kliva in i julledigheten avslappnat, så det känns skönt. Jag är oerhört laddad och ser fram emot säsongen med Assyriska", förklarar Kenny Pavey för assyriska.se.