Annons
Vidare till lt.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Affären sprack - Michel blir kvar i Syrianska

Felix Michel var så gott som klar för turkiska Eskisehirspor. Men sent på onsdagskvällen kom helomvändningen: förhandlingarna parterna emellan har spruckit. Det blir ingen övergång för Syrianskamittbacken, som nu vänder hem till superettan. 

Som LT-sporten tidigare under veckan kunnat berätta har Felix Michel de senaste dagarna befunnit sig i Turkiet för de sista förhandlingarna med Eskisehirspor, som spelar

i den turkiska andraligan.

Men under onsdagskvällen kom alltså den 360-gradiga helomvändningen. För LT-sporten bekräftar Syrianskas sportchef att affären spruckit.

– Jag har haft direktkontakt med dem hela dagen. Han sitter faktiskt på flyget hem just nu. De kom inte överens om det personliga kontraktet. Du får fråga honom om varför när han har landat, säger Simon Latte.

Därmed blåser Syrianska av sökandet efter en ny mittback.

– Vi hade en mittback på gång, men nu när Felix är hemma så kommer vi att satsa på honom.

Under kvällen stod det även klart att Kamaliza Mahad och Tif Kiddu, som värvades till Syrianska inför säsongen, återvänder till Växjö United. Ugandaduon lånas ut resten av säsongen.

23.59 i morgon stänger sommarfönstret. Syrianska hoppas fortfarande kunna knyta till sig den holländska anfallaren Anmar Almubaraki.

– Det är inget nytt där just nu, säger Simon Latte.