Annons

Annons

Annons

Nykvarn till SSL

Nykvarns IF skriver historia – se alla lagets matcher på LT.se

I helgen inleder Nykvarn sin första SSL-säsong någonsin.Du som är eller blir prenumerant ser samtliga matcher med laget, inklusive eventuellt slutspel.

Nykvarn gör sin allra första säsong i SSL, och du som är prenumerant på LT kan se samtliga mathcer live.

Bild: Mac Larsson

Annons

Nykvarns IF har under många år nosat på en SSL-plats, men först i våras lyckades laget när de slog Warberg i kvalet och vann matchserien med 3–1.

Till helgen är det så dags för SSL-premiär och det blir tufft motstånd direkt i form av fjolårsfinalister, där den första matchen spelas på bortaplan mot IBF Falun på lördagen den 16:e. Redan i omgång två, som spelas den 20:e, möter laget regerande mästarna Storvreta.

– Det är en historisk säsong och något som Nykvarn väntat på länge. Alla bitar finns på plats, det är sällsynt för en nykomling att ha stjärnor som Hampus Ahrén och Markus Jonsson. Många tror att laget kan gå till slutspel, vilket är ovanligt under en debutsäsong. Så det här kommer bli något alldeles extra att följa, säger LT-sportens Andreas Hanson.

Annons

Annons

Samtliga matcher i alla sporter som sänds på LT finns på vår sida för livesport, där också repriser och höjdpunkter samlas. Den hittar du HÄR

Fakta

Så gör du för att se SSL på LT

För att ta del av livesporten krävs en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Länstidningens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt i sändningen eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på lt.se/livesport och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan