AnnonsSödertälje city

Södertäljekortet stärker hela staden: ”Ett enkelt sätt att göra skillnad”

Sommaren är i antågande med firanden, avslutningar och värmande solsken som gör stadskärnan till en extra välkomnande plats att handla, äta och umgås på. Med över 70 anslutna butiker, restauranger och nöjen har Södertäljekortet något för alla – samtidigt som du stärker de lokala företagen.

Erik Hanzon, Södertälje City.

– Det är en genväg till att upptäcka allt spännande som stan har att erbjuda, säger Erik Hanzon på Södertälje City. Presentkortet gäller på alltifrån de stora kedjorna som H&M och Akademibokhandeln till härliga SPA-upplevelser på Ad Astra by Elite och restauranger från alla möjliga länder. Södertälje har en väldigt bred matkultur med mycket att utforska, så kortet är ett kul sätt att testa något nytt.

Ett kort - tusen möjligheter. Se alla butiker, restauranger och nöjen där kortet gäller, beställ kortet online och läs mer om Södertäljekortet här.

En genväg till att upptäcka allt spännande som stan har att erbjuda

Södertäljekortet är ett lokalt presentkort som kan användas på över 70 olika företag och verksamheter i Södertälje centrum. Kortet går att köpa både i butik och i särskilda presentkortsautomater, men nytt för i år är att det även går att beställa online.

– Att man nu kan få Södertäljekortet levererat, antingen hem till sig själv eller sitt företag, innebär att det är lättare än någonsin att köpa. Föredrar man att gå till någon av våra två presentkortsautomater går de att hitta i Kringlan respektive Lunagallerian, och vill man ha lite mer personlig service säljs kortet även på Björcks Resor och på Nöjesbiten, säger Erik.

En omtänksam studentpresent, sommargåva till din personal eller fiffig sista minuten-present – beställ Södertäljekortet här.

Över 70 olika företag och verksamheter är anslutna till Södertäljekortet. De går bland annat att hitta i Kringlan och Lunagallerian.

Tanken bakom Södertäljekortet är att stärka stadens företag genom att få fler att shoppa i närområdet.

– Presentkortet är ett enkelt sätt att göra skillnad för den lokala handeln, och det är värdefullt för oss alla att behålla en levande stadskärna som kan blomstra och utvecklas. Genom att pengarna stannar i Södertälje leder det också till ökade skatteintäkter som på sikt bidrar till att förbättra skolor, sjukvård och andra verksamheter i kommunen. Med andra ord vinner hela samhället på att man väljer att handla här i city istället för att spendera pengarna på nätet, berättar Erik.

Över 70 anslutna butiker, restauranger och nöjen – se hela listan där du kan använda Södertäljekortet.

"Presentkortet är ett enkelt sätt att göra skillnad för den lokala handeln", säger Erik.

Med sitt breda utbud av mat, shopping och upplevelser är Södertäljekortet också en uppskattad present som passar lika bra som företagsgåva som till nära och kära.

– Det är verkligen en present som passar alla, konstaterar Erik, oavsett vad mottagaren har för smak eller intressen. Som givare innebär det att man slipper lägga tid på att hitta en passande gåva, och man riskerar heller inte att köpa något som bara blir stående och aldrig används. Istället får mottagaren välja sin egen perfekta present, och du får på samma gång göra en insats för Södertälje.

En omtänksam studentpresent, sommargåva till din personal eller fiffig sista minuten-present – beställ Södertäljekortet här.

Somba Bajram, butikschef Clas Ohlson.

Så tycker företagarna om Södertäljekortet

"Vi på Clas Ohlson trivs väldigt bra i Södertälje, som har en spännande blandning av butiker och många goda restauranger, och det vore kul om fler kan upptäcka allt centrum har att erbjuda. Att handla lokalt stärker hela staden och leder till att vi kan locka ännu fler roliga butiker till stadskärnan. Det märks att många använder Södertäljekortet till att köpa olika typer av sommargåvor och presenter nu – tillsammans gör vi Södertälje bättre!"

Somba Bajram, butikschef Clas Ohlson

Denna text är en annons producerad av Bonnier News Brand Studio och inte av LTs redaktion. Vill du veta mer om hur vi arbetar med denna typ av material får du gärna kontakta oss på cm.native@bonniernews.se
Till toppen av sidan