Annons

Annons

Annons

Södertäljederby

Heta derbyt väntar – här är veckans livesända fotboll på LT

Till helgen sänder LT två matcher på sajten.
Den ena är division 2-derbyt mellan Assyriska och Syrianska.

– Det blir nog inte mycket hetare än så, konstaterar LT:s sportreporter Marcus Langbrandt.

Text

I helgen ser du Nordic United, Assyriska och Syrianska live på sajten.

Bild: Andreas Hanson, Marcus Langbrandt

Annons

LT sänder ett stort antal fotbollsmatcher under våren, bland annat samtliga Nordic Uniteds matcher i Ettan och ett stort antal med Syrianska och Assyriska i division 2.

Till helgen spelar Nordic United hemma mot Boden i Ettan. Nordic United har inlett säsongen bra och ligger på en fjärdeplats i Ettan norra, tre poäng bakom andraplacerade Sandviken. Laget hade inför förra omgången fem raka vinster, men förlorade senast mot serieledande Dalkurd. Kan de studsa tillbaka i helgen när tiondeplacerade Boden kommer på besök på lördag? Se matchen på sajten med start 12.50.

På söndag väntar rejäl rivalmatch när Assyriska tar emot Syrianska. Förutom att lagen möts i det heta derbyt, är det också ett toppmöte där viktiga poäng står på spel i jakten på serieledningen. Matchen ser du live på LT med start 17.50.

Annons

Annons

– Det blir nog inte mycket hetare än så. Båda lagen har fortfarande en hel del att bevisa. Trots det ligger lagen tvåa och trea inför söndagens batalj, säger Marcus Langbrandt.

Helgens matcher på LT:

Lördag klockan 12.50: Nordic United FC–Bodens BK FF, Ettan norra

Söndag klockan 17.50: Assyriska FF–Syrianska FC, Division 2 Södra Svealand herr

Här hittar du kommande matcher, repriser och highlights: https://www.lt.se/livesport

Fakta

Så gör du för att se livesport på LT

För att ta del av livesporten krävs från och med den 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Länstidningens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Alla sändningar kommer att finnas kvar på lt.se/livesport
och finnas tillgängliga som repriser i efterhand.

För bäst användarupplevelse rekommenderas Apple tv, chromecast eller en hdmi-anslutning från dator till tv. För dig som tittar via en Appleprodukt rekommenderas Apple tv. Genom att ladda ner vår nyhetsapp till mobilen kan du se matcherna via chromecast eller Apple Airplay. Det går även att se matcherna direkt på mobilen, läsplattan eller via din dator.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan