Annons

Annons

Annons

Fotboll

Nu hittar du lättare till våra livesända matcher

Fotbollssäsongen har dragit i gång på allvar och med det även LT:s livesändningar. Nu har vi byggt om vår sajt, så det ska bli enklare att hitta matcherna.

– Det här blir verkligen jättebra, säger LT:s chefredaktör och ansvarig utgivare Lillan Hedlund.

Text

Bild: Jacob Sjölin

Annons

Under årets fotbollssäsong livesänder LT matcher med de lokala lagen Syrianska FC och Assyriska FF i division 2 södra Svealand och Nordic United FC i Ettan norra.

Nu har vi byggt om sajten för att det ska bli enklare för fotbollsfantasterna att hitta sina matcher.

– När livesport får en egen undersajt på det här sättet så blir det så mycket lättare att navigera och hitta våra livesända matcher och höjdpunkter, förklarar Lillan Hedlund, chefredaktör på Länstidningen.

Annons

Annons

På sajten för livesport hittar du framöver alla pågående och kommande matcher samt kan se redan sända matcher i repris. Det kommer också finnas klipp med highlights från vissa spännande matcher.

– Det är blir verkligen jättebra och ett riktigt lyft, säger Lillan Hedlund.

Här hittar du livesporten: https://www.lt.se/livesport

Fakta

Så gör du för att se livesport på LT

För att ta del av livesporten krävs från och med den 22 maj en prenumeration på det Bonnier News-gemensamma paketet +Allt, alternativt på Länstidningens e-tidning eller papperstidning. Vi gör innehållet exklusivt för er som väljer att betala lite mer, helt enkelt.

Har du idag en sajtprenumeration, på paketet digital, kan du enkelt uppgradera till +Allt direkt på sändningssidan för livesport, eller redan nu genom att klicka här. Då har du fortsatt tillgång till både livesport och övriga lokala sajter inom Bonnier News Local. Dessutom - alla artiklar på DN.se och Expressen.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan