Annons

Annons

Annons

SSK:s slutspel

Sjöholm nobbar återkomst till SSK

SSK hoppades på att få tillbaka Victor Sjöholm på lån från HV71 under slutspelet. Men backen har tackat nej till en återkomst, enligt LT-sportens uppgifter.

Text

Victor Sjöholm har varit ordinarie i HV71 under sista halvan av säsongen.

Bild: Bildbyrån

Annons

Victor Sjöholm lånades ut från HV71 till SSK under hösten och juniorlandslagsmannen fick en skjuts i sitt spel som gjorde att han senare återvände och tog en ordinarie plats i SHL-laget.

HV71 lyckades undvika det negativa kvalet och har nu spelat färdigt för säsongen. Därför fanns det en öppning för Sjöholm att kunna förstärka SSK:S backsida under det hockeyallsvenska slutspelet – Sjöholm är nämligen dubbelregistrerad som junior och kan flytta mellan klubbarna även efter sista datum för spelarövergångar.

Annons

Annons

Men någon återkomst blir det inte, enligt uppgifter till LT-sporten. SSK ställde frågan till HV71 och Sjöholm, men fick nobben.

– Det stämmer, han kommer inte ansluta. Vi fick det beskedet i måndags, säger SSK:s sportchef Emil Georgsson.

Emil Georgsson.

Bild: Anton Gustafsson

Vad var anledningen till att det blev ett nej?

– Det är inget konstigt egentligen, det är deras spelare och de gör vad de tror är bäst för honom. Jag vet inte hur diskussionen har varit i HV och exakt varför det blev ett nej kan jag inte svara på.

Det är bra spelare ni går miste om, var det ett tråkigt besked att ta emot?

– Vi är jättenöjda med det laget vi har. Om han hade anslutit hade det bara varit en bonus, det är så vi har sett det från början.

Victor Sjöholm under utlåningen till SSK.

Bild: Marcus Langbrandt

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan