Annons

Annons

Annons

Nykvarn

Insändare
Varför allt detta hat i Nykvarn?

Text: 

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Efter valet tar en ny majoritet över styret i Nykvarn.

Bild: Mathias Jonsson

Annons

Till Nykvarns medborgare – jag har obehag och en dålig känsla så här innan läggdags. Har råkat läsa det uttryckta hatet mot flera politiker och partier. Tidigare tänkte jag: äh, det är inget att bry sig om, nättroll som bara vill provocera.

I dag blev jag dock fylld med obehag, vad är det för människor som med fria ord skriker på offentliga platser och smutskastar personer i sociala medier. Uttrycker så starkt hat att det inte tar slut. Människor som beter sig så har inga spärrar och gud vet vad som sker innanför deras stängda dörrar?

Annons

Annons

Vart går gränsen för att anmäla? Yttrandefrihet, ja visst. Men till vilket pris? Jag tycker inte om allt som sker i världen, men inte spottar jag på människor för det.

Om man är missnöjd så kanske man ska flytta, eller kan man göra något annat aktivt för att förbättra med lösningar?

Jag blir uppriktigt rädd, vem är min granne? Vilka är dessa personer? Möter mina barn dessa personer på vägen till skolan. Är det lärare eller andra som arbetar med värderingar i samhället?

Skäms på er för er smutskastning. Gå ut och hitta en hobby eller något annat att lägga tiden på än hat. Motverka er bitterhet med att le.

Jag ler fortfarande mot alla jag möter och kommer inte sluta med det. Jag är uppväxt med goda värderingar, vet att behandla andra så som du själv vill bli behandlad!

Besviken

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan