Annons

Annons

Annons

Hölö

Med passion för saft och sylt: ”Avkopplande att stå i köket”

Tove Kihlgrens hobbysäsong startar i april med rabarber, följs av fläder och jordgubbar, rosor, tomater, gurkor och rädisor, ännu mer rabarber, vinbär, äpplen och päron, chili och som avslutning på sommaren med björnbär.

Text

Bild: Roger Stigell

Annons

Tove Kihlgren i Hölö saftar, syltar, lägger in, picklar, gör gelé och chutney. Hon tycker det är viktigt att hålla liv i den kunskap som i långa tider varit en naturlig del av människors vardag.

0 kren månad

Läs vidare med Digital

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på lt.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan