Annons

Annons

Annons

Insändare
Ulf Kristersson har sålt sin själ

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Ulf Kristersson (M). Foto: Fredrik Sandberg/TT

Annons

Moderaternas partiledare Ulf Kristerssons uppträdande i valdebatterna var som elaka Måns mot Pelle Svanslös. Jag är väl partisk men tyckte Magdalena Andersson (S) liknade Moder Svea mot Måns i debatterna.

Hon försvarade sig med värdighet och återhållna känslor och inbjöd till samtal, inte trätor. Ulf Kristerssons samarbete med Sverigedemokraterna är att sälja sin själ för politiska framgångar. Alla partier har mer eller mindre solkiga bakgrunder men SD har sin bakgrund i rasistiska åsikter.

Annons

Annons

Ebba Busch (KD) är van vid själavandringar och kan anta vilken åsikt som helst när det passar henne. Den siste partiledaren som sålt sig är Johan Pehrson (L). Han är inte av samma virke som Södertäljesonen Bengt Westerberg som reste sig ur tv-soffan då Ian och Bert med Ny demokrati invaderade Sverige.

Johan Pehrson tyckte det var fantastiskt att Liberalerna passerat skamgränsen och tackade alla medarbetare för det. Han glömde tacka moderater som stödröstat på sitt hopplösa parti som har så mycket stöd från Dagens Nyheter och andra dagstidningar.

Tanten

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan