Annons

Annons

Annons

Hotell på Torekällberget

LT chatt: Fastighetsägaren svarade på frågor om hotell på Torekällberget

Frågan om hotell på Torekällberget fortsätter att väcka starka reaktioner, både positiva och negativa.

Nu har du chansen att ställa dina frågor direkt till fastighetsägaren Joakim Nordlund i LT:s livechatt.

Text

Joakim Nordlund är vd för Södertäljeföretaget Qetar som äger marken och ligger bakom idén om att bygga hotell på Torekällberget. Nu svarar han på dina frågor i LT:s livechatt.

Bild: Jesper Hagel, Karolina Önnebro

Annons

Rekordmånga Södertäljebor tog chansen att tycka till om ett hotell på Torekällberget när det var dags för samråd i december 2020.

Kommunen bearbetade alla synpunkter och före jul 2021 presenterades ett reviderat förslag för hur hotellet skulle se ut, en våning lägre och med delvis ny gestaltning.

Det förslaget gick ut på så kallad granskning under vintern 2022, där hundratals Södertäljebor på nytt tog chansen att göra sina röster hörda.

Annons

Annons

Kommunens bearbetning av synpunkter pågår för fullt, med en förhoppning om ett sista bearbetat förslag ska vara klart före sommaren.

Nu har du chansen att ställa dina frågor om hotellet direkt till Joakim Nordlund, vd för Södertäljeföretaget Qetar, som äger marken och vill bygga hotellet.

I chatten här nedan svarar han på era frågor. Det går att skicka in frågor redan nu, men de kommer inte synas förrän på onsdag när vi sparkar igång.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan