Annons

Annons

Annons

Östertälje

Vännen minns Mats Ahrén

Det kom ett sorgebesked att Mats Ahrén hade lämnat oss den 1 februari 2022.

Foto: Fredrik Sandberg / TT

Annons

Sorgebudet man fick var svårt att ta till sig. Livet stannar upp ett tag, innan man riktigt förstår vad som hänt, är det sant det som hänt. Tyvärr var det så.

Man har vänner i livet, och så har man riktiga vänner, Mats var en sådan. Mats och jag infödda Östertäljegrabbar. Mats och jag träffades första gången augusti månad 1956 då började vi klass ett i Östertälje skola. Det är 66 år sedan.

Annons

Under dessa år har vi haft mycket roligt tillsammans med familjerna. Vi har arbetat på Igelsta sågverk. Mats spelade fotboll i Östertälje IK och ishockey i Södertälje SK. Mats valde sedan televerket där han var i 25 år för att sedan arbeta på sin brors åkeri i 25 år.

Annons

Alla som kom i kontakt med Mats fann en glad positiv person med ett bra socialt liv och en stor familj som låg Mats nära till sina kära.

Det spelar tydligen ingen roll här i livet om man är en stark positiv person så är man rätt liten när sjukdomen kommer smygande.

Mats har lämnat oss allt för tidigt, han kommer att finnas i mina tankar och jag kommer alltid minnas allt roligt vi haft tillsammans. Mats var en riktigt god vän och kompis under 66 år.

Vi binder en krans av minne,

de vackraste och finaste vi har.

Vi vet att de aldrig ska vissna,

hos oss är du alltid kvar.

Din kompis och vän,

Bengt Zetterberg

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan