Annons

Annons

Annons

Mölnbo

Så skapar du ett klassiskt julbord – klimatsmart och hälsosamt

Vad sägs om ett riktigt traditionellt julbord i år? Men med en tvist – skippa köttet. Camilla Danilda, kocken från Mölnbo, delar med sig av sina recept i ny kokbok.

Text

Ett av recepten i boken beskriver hur du gör Skärgårdsaubergine. ”Jag har hållit på i 35 år och gjort veganska julbord”, säger Camilla Danilda.

Bild: Mattias Holgersson

Annons

För fem år sedan gav kocken Camilla Danilda, 52, från Mölnbo, ut en samling recept som handlade om godis, tårtor och kakor som var lite nyttigare än traditionella godsaker. De innehöll inget raffinerat socker och var glutenfria.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på lt.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan