Annons

Annons

Annons

Södertälje

Insändare
Usel service, Hembla

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hyresvärden Hembla får kritik av insändarskribenten.

Bild: Stefan Lindström

Annons

Jag bor i Ronna jag har bott här i minst tio år. Detta har hänt mina föräldrar som bor i en lägenhet som tillhör hyresvärden Hembla.

Balkongdörren är trasig, sedan i torsdags har vi ringt serviceanmälan fyra gånger, varje gång de svarar är det enda de säger att vi skickar i väg dem, de kommer om mellan 20 minuter och upp till 48 timmar.

Min syster var på besök hos mina föräldrar. Hon har ett litet barn som inte har fyllt två månader. Nu, efter besöket, är barnet väldigt sjukt och förkylt, samt min son som är åtta år är sjuk.

Annons

Annons

Det jag undrar är – måste man sitta inne i lägenheten med en trasig balkongdörr när kylan ute är minus 12 grader och ännu kallare? Bara för att detta inte räknas som akutfall?

Hembla är bland de sämsta hyresvärdarna. Det enda de gör är att höja hyran varje år, samt ha dålig attityd mot hyresgästerna. Bolaget vägrar att hjälpa vid nödfall.

Jag vänder mig till er för att min röst ska bli hört. Vi är människor och har våra rättigheter, mina föräldrar betalar 10 000 kronor i hyra varje månad.

Så hur kan kylskåp och spis räknas som akutfall och inte detta, alla betalar hyran och det ingår service i kontraktavtalet.

Ni som sitter och läser detta, jag vet att ni har gått igenom samma problem. Så låt oss enas – antingen blir de bättre eller så sänker de hyran. För service ingår i hyran som vi alla betalar.

Natt Gab

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan