Annons

Annons

Annons

Annons

krönikaNya LT.se

Lillan Hedlund
Välkommen till vår nya sajt och app!

Text: 

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Bild: Arkivbild

Annons

Äntligen! Efter mer än ett års arbete bakom kulisserna lanserar vi nu en ny sajt och app. Varmt välkomna att följa oss i vår nya uppdaterade kostym!

Så här gör du: Uppdatera din app – missa inte några av dina lokala nyheter

Vi har länge längtat efter en mer modern sajt och app, och nu äntligen är det dags! Lagom när höstmörkret har krupit på lanserar vi nya LT.se som är både ljusare och fräschare än vår föregångare. Huvudfokus har varit att skapa en tydligare sajt/app med bättre ordning och som gör vår journalistik mer lättöverskådlig. Det ska helt enkelt bli lättare att hitta det material som just du är intresserad av.

Annons

Annons

Nu vid strax efter nio uppdaterades sajten, och under förmiddagen kommer appen också gå att uppdatera.

Som alltid när något är nytt tar det lite tid att vänja sig och hitta rätt. På redaktionen pågår nu ett fortsatt arbete med att skruva på hur innehållet på vår sajt presenteras ut mot er läsare. Jag hoppas ni har lite tålamod med det. Vi fortsätter också arbetet med att bota eventuella ”barnsjukdomar” som kan dyka upp längs vägen.

Upptäcker du något som är fel eller har synpunkter på vår sajt/app, både ris och ros, så är du varmt välkommen att höra av dig med dina synpunkter. Du kan antingen höra av dig direkt till mig på lillan.hedlund@lt.se eller till redaktionen på redaktion@lt.se. Vi samlar in alla synpunkter och fortsätter under tiden att jobba för att du ska få en så bra läsarupplevelse som möjligt.

Glöm inte uppdatera appen!

Om du använder appen kommer du behöva uppdatera den för att kunna ta del av dina nyheter. Ställ då även gärna in dina pushnotiser så du får snabb koll på de nyheter du är intresserad av. Gå in i AppStore eller GooglePlay och sök på LT så får du upp den nya uppdaterade nyhetsappen.

Så här gör du: Uppdatera din app – missa inte några av dina lokala nyheter

Annons

Läser du e-tidningen via e-tidningsappen behöver du inte göra någonting. Den förändras inte.

Fakta

Frågor om din prenumeration?

Har du frågor om din prenumeration eller behöver hjälp med att exempelvis logga in? Vänd dig till vårt kundcenter 010-709 79 00

Annons

Annons

Till toppen av sidan