Annons

Annons

Annons

Annons

Södertälje

Insändare
Replik: Alla områden ska ha en välskött utemiljö

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Telge bostäder hade 200 feriearbetare under sommaren.

Bild: Monika Nilsson Lysell

Annons

Svar till insändaren Har Telge bostäder glömt bort Karlhov?

Det är roligt att höra att våra feriepraktikanter är efterfrågade – de 200 ungdomar som praktiserade hos oss under sommaren gjorde ett mycket fint jobb. Det är många saker att ta hänsyn till när vi ska sysselsätta så många ungdomar och en sak är att erbjuda dem någonstans att äta, tillgång till toalett och en samlingsplats för att hålla gruppen ihop. Feriepraktikanterna är därför inte i alla områden, utan styrs bland annat av var vi har lediga lokaler.

Annons

Annons

För oss är det viktigt att våra hyresgäster ska tycka att det är trivsamt där man bor. I vår nya distriktsorganisation har vi utsett resurser som arbetar med uppföljning av våra utemiljöer. De har en pågående kontinuerlig dialog med vår samarbetspartner, Södertälje kommun, för att kunna skapa och bibehålla en välskött utemiljö.

Telge Bostäder välkomnar synpunkter och återkoppling från våra hyresgäster om hur de upplever oss som hyresvärd och även sin utemiljö. Vi tar till oss synpunkter och kommer att arbeta vidare med att bli bättre på vår kommunikation och information så att våra hyresgäster upplever att de är informerade och känner sig delaktiga.

Malin Ramström

förvaltningschef Telge Bostäder

Annons

Annons

Till toppen av sidan