Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Södertälje

Insändare
Insändare: I mitt område är det rena förfallet

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Hyresgästen noterar idel försämringar hos Telge bostäder.

Annons

Svar till: Vad har hänt med Telge Bostäders service? I det område där jag bor har det varit lugnt och trevligt. Tyvärr har det försämrats drastiskt. Nu är det slarv, nedskräpning och hänsynslöshet som råder.

Cyklar lämnas vid cykelställ över vintern och ingenting görs åt det. I stället för förbättringar i "utsatta" områden håller vi på att få fler sådana områden.

Annons

Annons

Förfallet hör ihop med att de äldre som bott här sedan 1950-talet försvinner och ersätts av slarvigare människor som inte bryr sig om några regler. Självklart finns undantag.

Skräp som dumpas utanför soptunnor, ingen sopsortering, enbart gröna påsar används av många. I förra veckan såg jag en nyinflyttad granne komma och gå förbi soptunnorna och slänga en grön påse bland buskarna.

Massor av bilar parkeras på innergårdar och trottoarer. När tvättstugan inte städas får hyresgästen ingen tillsägelse om det. Följden blir att de skötsamma tröttnar på att städa efter andra och tvättar i badrummet.

Jag försöker också undvika att ringa felanmälan, man ses som gnällig.

Hundar rastas på lekplatser och fimpar slängs överallt. Då man la ny asfalt på en gård var den snart vitprickig av tuggummi och fimpar. Jag trodde inte det var sant att vuxna var så ouppfostrade.

Blir ledsen över att se eländet och det känns hopplöst. Jag förstår att städning kostar pengar, men saknar en fast och bestämd attityd mot hyresgäster som är slarviga och hänsynslösa. Jag saknar också upplysningar om sambandet med vårt försämrade klimat.

Uppgiven hyresgäst

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy