Annons

Annons

Annons

Annons

Ishockey

Glädjebeskedet: Vi sänder SSK:s genrep inför säsongen

Det är bara några veckor bort innan säsongen 2021/22 inleds.
Nu står det klart att vi sänder Södertälje SK:s genrep mot VIK den 16 september.
– Vi ska vara bäst på bevakningen av SSK och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Text: 

Bild: Bildbyrån

Annons

I början av augusti går de flesta lag på is och inleder därmed säsongen 21/22. Innan SSK påbörjar en ny säsong, ska laget dessutom spela ett gäng träningsmatcher.

Nu får du chansen att se en av Södertäljes matcher, här på vår sajt.

– Det är hockeyfeber varje säsong och det är alltid otroligt spännande att följa försäsongen och bland annat se hur nyförvärven ser ut. Vi ska vara bäst på bevakningen av SSK och där är en del att sända matcher med laget när vi har möjlighet, säger Mattias Wallström, livesportansvarig på Bonnier News.

Annons

Annons

Den match vi sänder med är den träningsmatch som SSK spelar mot seriekonkurrenten VIK, bara en vecka innan säsongsstarten.

– Genrep är ju alltid speciella. En sista avstämning. Matchen då bitarna som laget jobbat med under försäsongen ska sitta på plats. Så det känns riktigt kul att vi kan erbjuda våra kunder att se SSK:s avstamp inför den kommande säsongen. Att laget spelar mot VIK, en av de närmaste rivalerna, höjer det hela ytterligare en nivå, säger LT:s hockeyreporter Jacob Sjölin.

Matchen vi sänder:

16/9: VIK–Södertälje SK

Så gör du för att se matcherna!

Som prenumerant hos oss behöver du inte betala något för att se våra tv-sändningar. Matcherna ingår i din prenumeration! Genom att logga in på lt.se får du tillgång till alla matcher vi livesänder samt alla plusmärkta artiklar på våra sajter. Vill du bli prenumerant, blir du det här.

Annons

Annons

Till toppen av sidan