Annons

Annons

Annons

Södertälje tycker

SÖDERTÄLJE TYCKER: Varför är det så stökigt med vaccintiderna? Ställ DIN fråga till politikerna här

Inga tider, tider norr om Stockholm eller tid i Södertälje på första försöket? Att få vaccintid har blivit som ett lotteri.
Nu kan du lämna din fråga så att den kan ställas till debattörerna i LT:s direktsända tv-debatt Södertälje Tycker.

Text

Foto: Fredrik Sandberg, TT.

Bild: TT, Arkivbild

Annons

Region Stockholms vaccineringstakt är bland de lägsta i landet och Södertälje ligger bland de lägre i andel vaccinerade.

En del debattörer menar att det beror på att folk som bor i det som kallas utsatta områden är mindre benägna att vaccinera sig.

Samtidigt vittnar många Södertäljebor om en kaotisk bokningsprocess där det länge upplevdes som helt slumpmässigt vem som lyckades boka tid, och var den i så fall fanns.

Annons

Annons

I en direktsänd tv-debatt på LT.se kommer två engagerade aktörer (läs mer under formuläret) diskutera vaccineringen i Södertälje.

Nu vill vi att DU ställer frågan som du vill ha svar på. Skicka frågan i formuläret nedan så kanske du får svar i Södertälje Tycker som sänds torsdagen den 17 juni 2021 klockan 18.30 LT.se. Du kan ställa din fråga fram till sändningens start. Ta gärna chansen att skicka in ett filmklipp med din fråga.

Artikeln fortsätter under formuläret

Inbäddat innehåll

Inbjudna debattörer till Vaccinlotteriet

- följ artikelserien Södertälje tycker

Boel Godner, S, kommunstyrelseordförande i Södertälje. Foto: Boel Godner: Nellie Pilsetnek. Foto bakgrund: Monika Nilsson Lysell.

Bild: Arkivbild

Annons

Anna Starbrink, L, hälso- och sjukvårdsregionråd. Foto: Anna Starbrink: Liberalerna. Foto bakgrund: Monika Nilsson Lysell.

Bild: Arkivbild

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan