Annons

Annons

Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Varför inte stänga ner Tom Tits experiment, Torekällberget och Sydpoolen också?

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Husvagnar på Farstanäs camping.

Bild: Jesper Hagel

Annons

Jag och min man skaffade husvagn i augusti 2020, dels för att vi skaffat hund och inte kan resa på samma sätt som förut. Sedan är vi mitt uppe i en coronapandemi och då passar det ännu bättre att ha husvagn. Hemester liksom.

Jag är en av de 130 långliggarna på Farstanäs. Vi tycker om att använda husvagnen året runt och vi valde att ställa den på Farstanäs Camping, eftersom det inte är så långt hemifrån.

Annons

Annons

Jag blir mörkrädd när jag läser LT – hur folket i stadshuset missköter sina uppdrag, där gästhamnen också är ett exempel. Ska båtfolket bara åka förbi vår vackra stad? Inte kan de tanka och inte kan man få sig något till livs där i gästhamnen, varken som båtmänniska eller Södertäljebo.

Kan vi inte få ha kvar en camping i Södertälje? Det var ju inte länge sedan Eklundsnäs Camping försvann och nu ska Farstanäs också bort. Det blir inte så många som kommer att vilja turista i Södertälje längre, varför inte stänga ner Tom Tits experiment, Torekällberget och Sydpoolen också?

Turerna är många och oron i magen blir bara värre för varje nyhetsinslag i LT om Farstanäs.

Orolig långliggare

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy