Annons

Annons

Annons

Annons

krönika

Lillan Hedlund
Tyck till om LT – nu kan du delta i vår läsarundersökning

Text: 

Det här är en krönika.Analys och värderingar är skribentens egna.

Annons

► För att delta i undersökningen, klicka här.

Många av er läsare hör av sig med synpunkter, både ris och ros, när det gäller LT och vårt innehåll. Det är oerhört värdefullt för oss. Era åsikter är viktiga i vår strävan att alltid bli lite vassare, komma närmare er läsare och vara angelägna. Därför genomför vi nu en stor läsarenkät där vi hoppas att just du vill svara på vad du tycker om oss.

Annons

Annons

Under det senaste året har vi skruvat på vårt innehåll och arbetat för att förstärka vår lokala journalistik och närvaro i Södertälje och Nykvarns kommuner. Vår ambition är att granska och vara fördjupande, vi ska vara på plats vid nyhetshändelser, vi livesänder både sport och nyheter och vi vill att vår journalistik ska beröra och vara angelägen för just dig.

När corona slog till i våras fick vi hastigt styra om vårt fokus och våra resurser för att ge dig det lokala perspektivet på pandemins framfart i vårt bevakningsområde. Vårt nyhetsflöde har skildrat de allvarliga konsekvenserna, men också de värmande medmänskliga initiativ som uppstått i pandemins spår. Det är förstås ett arbete som fortsätter. Vårt fokus är ständigt att ge er läsare relevant lokal journalistik om vad som händer i vårt utgivningsområde.

Här hoppas jag att du vill bidra genom att svara på frågorna i vår enkät. Vad vill du se mer, eller mindre, av i vårt innehåll? Saknar du något? Vad tycker du är bra och kring vad vill du se en förändring? Med er hjälp kan vi bli bättre, så varmt välkommen att tycka till om LT i vår enkät.

För att delta, klicka här. Frågorna tar bara några minuter att svara på.

Annons

Annons

Till toppen av sidan