Annons

Annons

Insändare
Insändare: SL sviker oss i Södertälje

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Regionrådet Kristoffer Tamsons (M) är ansvarig för kollektivtrafiken i Storstockholm.

Bild: TT

Annons

Flera SL-bussar har varit överfulla den senaste veckan. Vi som åker buss måste stå alldeles för trångt, alla kan inte ens gå på bussen. Coronaviruset sprider sig och Folkhälsomyndigheten säger att vi ska undvika stora folksamlingar. Varför lyssnar inte SL på Anders Tegnell?

Det är Moderaterna och Kristofer Tamsons i Region Stockholm som är ansvariga för SL. Först sa Tamsons till SL att minska kollektivtrafiken, sedan skyller han på bussföretagen för att bussarna är överfulla. Det är Moderaterna som har gjort fel och det är vi som bor utanför Stockholms innerstad som drabbas.

Vi måste kunna åka till jobbet varje dag. Vi arbetar inom vården och äldreomsorgen, vi kör buss och taxi. Vi kan inte jobba hemma.

Tycker Moderaterna att det är viktigare att skydda dem som bor på Östermalm?

Vi vill inte bli smittade av coronaviruset på bussarna. Våra liv är lika mycket värda! Det finns bussförare som erbjuder sig att köra åt SL. Ta in dem nu. Sluta diskriminera oss som bor utanför stan.

Annons

Kerstin Pettersson

Annons

Staffan Norberg

Vänsterpartiet Södertälje

Annons

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Hej! Vi använder cookies.
Vi gör det för att förbättra funktionaliteten på sajten, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att allt fungerar som det ska.
Vår policy