Annons

Annons

Annons

Insändare
Insändare: Möss i lägenheten är inte okej

Text

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Insändarskribenten fick ovälkommet besök i sin hyreslägenhet – och fångade musen på bild. Foto: Privat

Annons

Nu får måttet vara rågat, jag har rätt nyligen flyttar in i en lägenhet tillhörande Hembla. Att bolaget får pyssla med förvaltning är för mig en ren gåta.

Jag har hört av flera som bor i Hemblas lägenheter om hur otroligt missnöjda väldigt många hyresgäster faktiskt är. De tar lång tid på sig att svara, när de svarar har de varit otrevliga, de utför inte jobb som behövs göras – och om de utför ett jobb tar det väldigt lång tid.

Annons

Annons

När man sedan ser utemiljön och på de jobb som utförts så frågar jag mig, ifall de över huvud taget har utbildning i hur utemiljön ska skötas för det ser verkligen inte bra ut? Dessutom höjer de hyrorna.

Här om dagen vaknade jag av att jag hörde något som sprang över golvet, tittade till och såg en mus.

Framför allt tycker jag att man bör kunna ställa krav på att inte få in möss i lägenheten. Här om dagen vaknade jag av att jag hörde något som sprang över golvet, tittade till och såg en mus. Dagen därpå såg jag en ny mus. Jag tog upp det med flera i grannskapet som, till min förvåning, har/har haft samma problem.

Det är dags att Hembla tar sina hyresgäster på allvar och behandlar oss som bor i era lägenheter på bättre sätt.

Om det är så att vi har en musinvasion i våra lägenheter bör detta omgående tas omhand.

Det är viktigt att Södertälje kommun också tar sitt ansvar för att se till att Hembla blir betydligt bättre på sina jobb, eller så skulle jag föreslå ett vite.

För så här behandlat man inte sina hyresgäster.

Aceminimal

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan