Annons

Annons

Annons

Swedish League Orientering

Se svensk topporientering – finalhelgen i Swedish League live på din sajt och app

Den avslutande finalhelgen i Swedish League – 3–5 maj i Stockholm.

På din lokala nyhetssajt kan du som pluskund då se svensk topporientering live.

– Riktigt häftigt att vi kan erbjuda våra pluskunder detta. Det är bara att logga in och slå på redan på fredagen, säger Rikard Bäckman, nyhetschef sport Mittmedia.

TV: Se svenska orienteringsförbundets magasin inför Swedish League-finalen i TV-spelaren nedan!

Inbäddat innehåll

Vi tar det enkla först – schemat:

FREDAG: Nacka, Sprint – på eftermiddagen med start vid 15-tiden

► LÖRDAG: Nacka, medeldistans – start på förmiddagen vid 11.00

Annons

Annons

► SÖNDAG: Tullinge, avkortad långdistans med jaktstart – start 10.30

Det är som ovan finalhelgen i Stockholmsområdet i Swedish League ser ut. Sex klasser: Seniorer, D21 och H21, äldre juniorer D20 och H20 samt yngre juniorer D18 och H18.

Hela orienteringsfesten ser du som pluskund hos en Mittmediasajt helt fritt. Det är bara logga in och följa tävlingarna från fredag eftermiddag till söndag.

Inte pluskund? Då kan du bli det exempelvis HÄR.

Förutsättningar:

Tre deltävlingar i Swedish League har avgjorts, två återstår innan den avslutande jaktstarten, där starttiden bygger på tidigare resultat. Totalt är det fem deltävlingar före den avslutande jaktstarten, och av dessa fem deltävlingar ska man räkna de tre bästa resultaten.

I ställningen just nu är det fortfarande löpare som ännu inte har tre resultat, exempelvis storstjärnan Tove Alexandersson som stod över natt-SM. Hon har maximala 600 poäng efter sina två lopp, där en seger ger 300 poäng. Hon kommer såklart hoppa upp i listan redan på fredagens sprint, där hon får sitt tredje resultat. Samma sak med exempelvis Emil Svensk på herrsidan.

Annons

Annons

HÄR hittas alla resultat (OBS: extern länk)

 – Det är ett samarbete med svenska orienteringsförbundet som gjort det möjligt för oss att livesända finalerna från Swedish League. Att ge er användare svensk toppidrott live är precis som vi vill jobba, säger Rikard Bäckman, nyhetschef Sport Mittmedia.

Blir det mer livesänd orientering på sajterna/apparna efter detta?

– Det är i allra högsta grad en möjlighet. Tas Swedish League-avslutningen väl emot nu i helgen så ser jag det som en skyldighet för oss att fortsätta med mera sedan, säger Rikard Bäckman.

FOTO: TT/Montage

 

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan