Annons

Annons

Annons

Stockholms län

Följ LT:s bevakning fram till avgörandets stund på valnatten: "Vi kommer ständigt uppdatera med senaste nytt"

Livesända intervjuer från valvakorna och de senaste lokala kommentarerna.
Valet följer du bäst på lt.se!
– Vi kommer ständigt uppdatera med senaste nytt, säger LT:s nyhetschef Carina Sigurdsson Löpp.

Text

"På valdagen kommer vi att ständigt uppdatera LT.se med senaste nytt. Du kommer att få senaste siffrorna, liveintervjuer från lokala vallokaler och valvakor, (20.15, 23.15 och 00.15) rapporter kring rikssiffrorna och kommentarer från såväl experter som statsvetare", säger LT:s nyhetschef Carina Sigurdsson Löpp.

Annons

Avgörandet närmar sig.

9 september går Sverige till val efter en het, oviss och intensiv valrörelse. Samtliga partier slutspurtar och det gör även LT som har satsat stora resurser på att ta valbevakningen i mål.

– Vår bevakning har utgått från #kandulova, läsarnas egna frågor till de lokala politikerna. Vi har granskat vad som hände med politikernas löften 2014, vi har granskat närvaron i fullmäktige, vi har tagit pulsen på samtliga toppnamn hos de lokala partierna, vi har bevakat partiledarbesök i Södertälje och mycket, mycket annat, säger LT:s nyhetschef Carina Sigurdsson Löpp.

Annons

Annons

Vad är dina intryck från valbevakningen och valrörelsen?

– Responsen har varit fantastisk! #Kandulova är en stor succé, över 200 frågor har strömmat in från våra läsare vilket tyder på ett stort engagemang och tillbaka har de fått närmare 1500 svar från politikerna. Att valet är viktigt märktes inte minst när vi mötte läsare på Södertäljefestivalen i slutet av augusti. Många, många läsare stannade till i LT:s tält för att både prata tidning och politik.

Nu pågår planeringen för själva valkvällen – och valnatten. Resurser fördelas och körscheman spikas för att ge dig som läsare senaste nytt i takt med att rösterna börjar räknas. Du följer såklart utvecklingen på lt.se med löpande liverapporter, tv-inslag och lokala kommentarer.

– På valdagen kommer vi att ständigt uppdatera LT.se med senaste nytt. Du kommer att få senaste siffrorna, liveintervjuer från lokala vallokaler och valvakor, (20.15, 23.15 och 00.15) rapporter kring rikssiffrorna och kommentarer från såväl experter som statsvetare, säger Carina Sigurdsson Löpp.

9 september går svenska folket till val, har du bestämt dig än?

Har du fortfarande inte bestämt hur du ska rösta?

Annons

Då kan ett besök på kandulova.se hjälpa dig på traven. LT:s uppmärksammade valtjänst #kandulova fungerar som en superlokal guide till valet, där ingen fråga är för liten för att ställas och där du själv kan bedöma vad de olika partierna kan göra för just dig. Hittills har över 200 lokala läsarfrågor och närmare 1 500 svar från politikerna kommit in.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan