Annons

Annons

Annons

Nu öppnar nya mötesplatsen vid Lina hage: ”Tillsammans kan vi få området att blomstra på riktigt”

Nu på fredag den 7 september inviger Telge bostäder den nya mötesplatsen vid Lina hage.

Text

Juan Copovi Mena, vd:n för Telge Hovsjö och Telge bostäder, ser fram emot att öppna den nya mötesplatsen i Lina hage i samarbete med de boende, föreningslivet och andra aktörer.

Annons

Anmäl text- och faktafel

Under invigningskvällen kan man fika, måla odlingslådor och fågelholkar och titta på de nya lokalerna och höra vilka idéer som finns för mötesplatsen och området. Kring den nya mötesplatsen planeras redan flera aktiviteter som sport, odling och läsland.

Annons

- Vi har många engagerade hyresgäster i Lina hage. Tack vare att de gjort sina röster hörda kan vi tillsammans få området att blomstra på riktigt. Vi som bostadsbolag kan göra mycket för att hjälpa till, i samarbete med de boende, föreningslivet och andra aktörer, säger Juan Copovi Mena, vd Telge Bostäder i ett pressmeddelande.

Annons

Läs mer: Telge bostäder vill skapa ny mötesplats i Lina för alla åldrar: ”Vi måste förändra området inifrån”

Under kvällen kommer också kommunen att vara på plats och visa förslaget till ”Strukturplan för Lina” - en långsiktig vision för stadsdelens utveckling. Telge Bostäders styrelseordförande Ingela Nylund Watz (s) inviger lokalerna klockan 16 och sedan är det öppet hus till klockan 19.

Det var i samband med avslutningen av musik- och filmworkshop i somras som Telge bostäder meddelade att en lokal i bostadsområdet skulle inredas som mötesplats för de boende.

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan