Annons

Annons

Annons

Centrum

Kommunen fick inte vara med och tycka till om nya stationshuset: ”Det kommer ta längre tid med bygglov nu”

Landstingets trafikförvaltning genomförde en arkitekttävling för hur nya stationshuset i Södertälje C ska se ut – men kommunen fick inte veta om det och har inte haft någon chans att tycka till om förslagen.
– Vi borde varit involverade hela vägen, säger Håkan Buller (S), stadsbyggnadsnämndens ordförande.

Text

Landstingets trafikförvaltning har inte låtit kommunen vara med och tycka till om hur nya vänthallen vid Södertälje centrum ska se ut. Visualisering: Marge arkitekter

Annons

Anmäl text- och faktafel

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på lt.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan