Annons

Annons

Annons

Annons

Innebandy

Clara Ekenström lämnar Telge SIBK – klar för Karlstad

Efter två säsonger i Telge lämnar Clara Ekenström nu klubben.
Forwarden har skrivit på för Karlstad.

Ekenström lämnar Telge.

Bild: Andreas Hanson

Annons

Här finns dina lokala sportnyheter på sociala medier:

Gilla LT-sporten på Facebook

Följ LT-sporten på Twitter

Spelarna fortsätter att lämna Telge SIBK. Sedan tidigare är det klart att Terese Ahlqvist, Therese Gustafsson, Caroline Rosenberg, Sofie Karlsson, Felicia Forsmark och tränaren Nicklas Hedståhl inte blir kvar i klubben. Även korsbandsskadade Åsa Tjusberg har uttryckt sig väldig tveksamt till en fortsättning.'

Annons

Annons

Nu har även Clara Ekenström gjort klart med en ny klubbadress. Forwarden kommer att spela i Karlstad kommande säsong och har skrivit på ett 1+1-års kontrakt.

"Detta är en spelartyp som vi sökt efter, en avslutare. I och med att Clara nu kommer till oss så har vi nu tre stycken rightspelare i laget." skriver klubben på sin hemsida.

Ekenström gjorde 16 poäng(åtta + åtta) förra säsongen i Telge.

Så blir du Plus-kund hos Mittmedia och LT

För att bli Plus-kund klickar du här och väljer sedan vilket Plus-paket du vill ha. Du kan också klicka här för att komma direkt till sidan där du skapar ett konto.

Första månaden med ett Pluskonto kostar endast en krona. Därefter kostar det 99 kronor i månaden. Du får tillgång till innehållet på samtliga av Mittmedias sajter. Och du kan när som helst säga upp ditt Plus-abonnemang.

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Till toppen av sidan