Annons

Annons

Annons

Nykvarn

Mellissa Horn, Miss Li och Nour el Refai – storartister ska locka publik till Taxinge i sommar

Flera stora artister är redan klara till Sommarpop, en ny festival på Taxinge slott som äger rum den 20 juli.

Text

Festivalen har startats av Ragnhild Glimregn, Nykvarnsbo och verksam vid produktionsbolaget Mameluck.

– I sommar är det fem år sedan jag flyttade till Nykvarn med min familj och jag har länge tyckt att det saknats ett större evenemang i regionen. Jag insåg för några år sedan att det otroligt vackra området kring Taxinge Slott är den perfekta platsen att utgå ifrån, här finns det stor potential. Exakt vad det skulle bli visste jag inte då, men jag ville skapa ett roligt och återkommande konsertevenemang för den lite vuxnare målgruppen, säger hon i ett pressmeddelande.

Annons

Annons

Festivalen kommer förutom artister på scen erbjuda ett stort chill out-område och strandnära aktiviteter. Hela området kommer ha serveringstillstånd.

Planen är att det ska gå bussar från Södertälje, Strängnäs, Stockholm, Mariefred, Järna och Nykvarn.

– Vår strävan är att skapa ett evenemang som är enkelt för semesterfirarna. De ska kunna njuta genom hela kvällen och åka hem med ett leende på läpparna. Ta ett glas vin i solnedgången, lyssna på riktigt bra standup och svensk popmusik när den är som allra bäst. Vi är väldigt stolta och glada över att vi får dit några av Sverige mest folkkära artister, säger Ragnhild Glimregn, i pressmeddelandet.

Nour el Refai, Melissa Horn och Miss Li är klara för den nya festivalen Sommarpop vid Taxinge slott.

Bild: Arkivbild

Inbäddat innehåll

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan