Annons

Annons

Annons

Södertälje

Överskott från filmvisning på Estrad går till Cancerfonden

Text

I början av månaden visades dokumentärfilmen ”Snön är alltid vit på Landsort” på Estrad och 344 såg den. Filmvisningen var till minne av filmens fotograf Jan ”Fisken” Forsell som avled i cancer i början av december 2017.

– Filmen spelades in år 2000 - 2001 och hade premiär 2004. Sveriges Television sände den sommaren 2004. Södertäljefotografen Jan "Fisken" Forsell blev 62 år gammal, bloggar Pia Johansson om sin goda vän och filmkollega:

Annons

Annons

– Filmvisningen blev lyckad på alla vis. Det var många år sedan filmen visades på biograf så det var roligt att få se den igen på stor duk tillsammans med en nästan fullsatt biografsalong.

Ett av syftena med visningen var att ge delar av biljettintäkterna till Cancerfonden och nu kunde Piazzafilm överlämna hela överskottet på biljettintäkterna från filmvisningen till Cancerfonden i gåva. Summan blev 12 300 kronor.

Filmaren Pia Johansson driver företaget Piazzafilm och minns kollegan fotograf Jan ”Fisken” Forsell som avled i cancer i början av december 2017. Arkivfoto.

Bild: Mattias Holgersson

Inbäddat innehåll

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan