Annons

Annons

Annons

Södertälje

BILDEXTRA: Här invigs Gina Tricot: ”Vi har vår största fanskara här”

Text

Åtgången på makroner och alkholfritt bubbel var stor och Mikaela Larsson Theorin fick slita hårt för att förse alla ivriga gäster.

Bild: Ellinor Gotby Eriksson

Annons

I slutet av hösten fattades beslutet om att öppna klädbutiken i Telgehuset. Under fredagen slår de upp portarna för allmänheten, men redan under torsdagskvällen smygöppnade butiken med en VIP-invigning för sina bonuskunder och deras vänner. Det märktes att södertäljeborna hade väntat på öppningen, för när dörrarna öppnades myllrade gästerna in och snart var lokalen överfull.


– Vi vet att vi har varit väldigt efterfrågade här, och vi har velat komma hit i flera år men det är först nu vi har hittat en bra lokal och ett bra läge. Vi är så glada, det känns som att det är en pusselbit i Stockholmsregionen som har fallit på plats, säger Lotta Eriksson, Gina Tricots Sverigechef som var på plats för att representera klädföretaget.

På plats under invigningen delades goodiebags ut till kunderna ackompanjerat av hög klubbmusik som en inhyrd DJ bistod med. Det fanns också servering av sötsaker och alkoholfritt mousserande som en av butikens anställda, Mikaela Larsson Theorin, knappt hann fylla på innan faten återigen hade länsats.


– Jag har jobbat på olika Gina Tricot-butiker i Stockholmstrakten och det har varit ett väldigt tjat om att vi ska komma till Södertälje, så det är otroligt roligt att få vara med och öppna här, säger hon.

0 kren månad

Läs vidare med Digital!

Läs för 0 kr i en månad – därefter tills vidare 149 kr/månad. Ingen bindningstid.

Visa vad som ingår i Digital

Det här ingår i Digitalpaketet

  • Alla nyheter på lt.se
  • Nyhetsappen med pushnotiser
  • Nyhetsbrev med senaste nytt

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan